Idén októberben az USA nyugati partra tervezünk körutazást, és esetleg elindul a koronavírus második hulláma, ami miatt az USA-ba megérkezéskor 2 hét karanténba kellene vonulni, emiatt a repülés visszamondása esetén visszatérítenék a repjegy árát?
Es mi van ha lezuhan a gep, es mi van ha radesik egy aszteroida es mi van ha...
Mit foglalkozol ezzel?
Ha második hullám, ha a járatot nem törlik, ha karantén, ha... ha... ha...
Ha ennyire bizonytalan a dolog, akkor a leghasznosabb tanács az, hogy ne októberre, hanem jövőre tervezzétek az utat - hascak nem akartok több százezer ft-ot bukni.
Amúgy csak szólok, hogy még javában az első hullámnál tartanak, jelenleg turista célú járatok egyáltalán nincsenek.
Még valami: tegyük fel, sikerül kiutazni, és kint jönnek elő a tünetek, bizony ott nem lesz jó az EU kártya, hanem igen borsos orvosi költségek zúdulhatnak a nyakadba.
Kérésed minden szempontból irreális. Ha én lennék a legfontosabb légitársaság elnök vezérigazgatója, akkor sem tudnék erre pontos választ adni, ahhoz ugyanis hatalmas jóstehetséggel kellene rendelkeznem.
Ugyanakkor, bár nem vagyok elnök vezérigazgató, a józan eszemmel és a megfigyeléseim alapján (például a mostani váratlan járvány szerint is) eléggé kizárt, hogy pénzt visszaadjanak. Ha az említett jelenség tömeges, akkor reklámfogásból engednék az átfoglalást, de egyedi esetre ez is kizárt. Ezt nekem nem kell elhinned, hiszen a döntés felelőssége és következményei akkor is a tiéd, ha megfontoltan döntesz , meg akkor is, ha bedőlsz egy jól hangzó maszlagnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!