Mit gondoltok arról, hogyha egy család bejárónőt fogad heti 1, maximum 2 napra? Hogy rendbe tegye a közös tereket stb.
#30:
A takarítás nem csak abból áll, hogy felporszívózol, meg a kádat kimosod. Fogalmad sincs, hogy egy takarítónő mit csinál. Ha neked annyi a házimunka akkor a retek szerintem nem annak az otthonában van akihez takarítónő jár. Évi kétszer pucolsz csak ablakot? Nagyon jó érzés lehet a mocskos ablakon kinézni, de ugye mindenkinek más az igénye.
Illetve itt nem arról beszélünk, hogy egy 40 nm-es lakásba kell takarítónő, azt én is 2-3 óra alatt kitakarítottam. De ha Te egy 140 nm-es házat egy óra altt kitakarítasz akkor le a kalappal előtted.
Gondolom soha nem leszel abban a helyzetben, hogy ezt felfogd, nem is célom érvelni Neked, csak ha nem tudsz építő jellegű, emberi hangnemben választ megfogalmazni, akkor talán jobb lenne ha nem látogatnád az oldalt. Ment a jelentés!
30: hát ha nálatok egy 20perces porszívózás + kádtakarítás jelenti a takarítást, akkor a ti lakásotok igazán dzsuvás lehet. Meg büdös is. :-DDDD
Szánalmas, ahogy megpróbálod bizonygatni, hogy úri hóbort a takarítónő. Tipikus savanyú szőlő! Nem engedheted meg magadnak, ezért leszólod mindazokat, akik meg tudnak erre pénzt szánni.
LOL
#31: áhh, látom, már leírtad előttem. :-D
Vissza kellett volna olvasnom... :)
Annyira szánalmas az ilyen....
Ahogy tegnap is írtam, tipikus anyós. :-DDD (mármint a sztereotíp negatív értelemben)
Egyszerű matek.
Anyuka keres óránként 5000 ft-ot diplomásként, akkor miért ne hívna takarítónőt 1500-ért.
Az egyik munkával nyer 3500 ft-ot, a másikkal veszít 5000-et.
#34: PONTOSAN! :)
Mikor kicsik voltak a gyerekeim (3) és a család miatt csak 6órában dolgoztam, inkább vállaltam fordítást, amivel óránként kb. 3-4x annyit meg tudtam keresni, mint egy takarítónő órabére. Ráadásul fordítani nagyon szerettem, takarítani meg utálok. :-DDDD
És ahogy már az első válaszoknál leírták többen is, ez egy win-win szituáció. Olyan embert juttathatunk munkához, akinek egyébként (képzettség híján) elég korlátozottak a pénzkeresési lehetőségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!