Miért büdi a mosógépem?
Figyelt kérdés
Ecettel átmostam magas hőfokon a gépet, hallottam hogy az jót tesz, de nem igazán vált be. Felültöltős a gép, ha ez számít és mindig nyitva van mégis olyan hülye állott szaga van a ruháknak mosás után. Nagyon minimális az öblítő illat. Egyszerűen nem értem miért, pedig nagyon sok öblítőt használok. Valami tuti tipp? :(2020. máj. 12. 20:13
1/8 anonim válasza:
Pont ezért nincs illata. Mert öntöd az öblítőt ész nélkül, az meg szépen lerakódott a gépedbe.
De ezt nem lehet soha megértetni a nőkkel!
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg ecet +szódabikarbónával. Az szagtalanít. Vagy vegyél mosógéptisztítót. Vedd ki egyből mosás után a ruhákat és ne hagyd bent. Amiatt is lehet állott szaga. Illetve próbálj meg mosókapszulával mosni. Úgy nem tudsz mit túlönteni. Lehet vízkő miatt is ilyen szaga.
3/8 anonim válasza:
A gummitömítéseket megnézted? Sokszor ott áll meg a kosz, penész. Ki lehet őket hajtani és tisztítható!
4/8 anonim válasza:
Mosd át trisóval 60-95fokon, utána egy hyposmosás 30-40fokon.
5/8 anonim válasza:
Ha már berohadt moshatod akármivel, soha nem lesz a régi. Javasom, hogy tanulj meg mosni!
6/8 anonim válasza:
Mindent ki lehet tisztítani, mégha te #5 nem is tudod.
7/8 anonim válasza:
Minek tisztítja ki ha után ugyanúgy használja? Én nem értem ebben vajon csak magyarok lehetnek ilyén értetlenek? Vagy ez globális probléma, hogy az emberek nem tudnak mosni?
8/8 anonim válasza:
LIDL mosógéptisztító nagyon jó rá! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!