Hogy lenne érdemes mosógépet vennem?
Egyetemista vagyok, még kb 1 évem van a suliból, és az albérletben elromlott a mosógép (saját, de régi volt már). Mivel kb 1 év múlva amúgy is elköltözöm, nem szeretnék 60-100 ezer forintot kidobni egy új mosógépre.
Mit javasoltok?
Esetleg jófogáson új allapotú használt 30-40 ezerért? Talán 1-2 évig elmegy.
Keress rá, vannak olyan weboldalak, ahol használt, de felújított mosógépeket árulnak.
Esetleg szóba jöhet még szépséghibás készülék is, ezeket is ált. jóval olcsóbban kínálják bizonyos áruházak.
Nam tudom, hol vagy egyetemista, de a legtöbb nagyvárosban már terjednek a közösségi mosodák...
Nekem tönkrement itthon a mosógép, ezért mentünk el kipróbálni, ez 2 éve volt, azóta nincs mosógépünk... 2 hetente szelektáljuk itthon a szennyest, 3 nagy zsákkal felkerekedünk, ott 1.5 óra alatt kimossuk a 3 nagy zsákot, de úgy, hogy ebben benne van a szárítási idő is... hazavisszük, hajtogatunk... gyakorlatilag 3 óra alatt kész egy akkpra nagymosás, amire régen ráment egy szombat és egy fél vasárnap.
használtat lehet venni 30-40 körül 1 év garival.
nagyon figyelj oda 1 hónap garisat meg ne vedd.
amúgy valóban érdemes ujat venni + 5 év garanciával és viheted magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!