Múlt héten vettem egy Whirlpool elöltöltős mosógépet, ami nagyon rosszul mos, mit lehet vele még csinálni?
Anyag szerint is válogatsz? Mert egy farmer pl. koptatja a pamut pólót. Használj kímélő programot, ne tömd tele a gépet illetve válogasd szét a ruhákat. Nekem volt Whirlpool gépem, semmi bajom nem volt vele.
Illetve még annyi, és most biztosan le fognak szólni az Ökoanyukák de használj öblítő (ne ecetet), a flakonra írt mennyiség fele bőven elég, de mégis lágyítja a ruhákat.
PONTOS neve?
Gépkönyvet elolvastad elejétől végéig?
Vízcsap kinyitva?
Kifolyócső a géphez írt min-max magasság között van?
Jó helyre öntöd a cuccot?
Ruhanyagnak, ruhasúlynak és vízkeménységnek megfelelő programot, mosószert használsz?
Öblítőszer lényegtelen a jelenlegi szerencsétlenkedés szempontjából, amúgy 30ml ecetet önts az öblítősbe.
Ezt én se értem.
Akkor tudnak, ha a halogénlámpát kicserélik LED-re, amiben nincsen UV spektrum, így a mosószerben lévő UV reagens cuccok nem működnek.
Vagy ha valami maszekolvány trutymákkal mos, vagy hamis mosószerrel, vagy nyakonönti ész nélkül, vagy szimplán egyszerűen nem tudja kezelni a gépet, mert el se olvasta a könyvét amiben szépen le van írva minden lépésről lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!