Feleségem örökké számítógépet használ. Kinn 23 fok a mosokonyhabol jobbra lepve délnyugat balra lepve délkeleti oldalra tudna teregetni. De nem, O a számítógépet használja. ?
Ha rakerdezek miért akkor veszekszik hogy kotekszem, de engem érdekelne hogy milyen veszélyeket rejt a kültéri szárítás amitől fél?
.. megjegyzem sokáig éltem egyedul, mostam, a kertben szaritottam és nem volt semmi baj, így nem tudom hogy mi változott a világban.
Néha én is beletenném, ha lenne, hogy ne legyen méhvégtermékes.
Rubintot meg inkabb hanyagolni kellene, tökre nem szabályosan csinal semmit, guggolasbol felugrik hirtelen...térdet total kicsinálja
Hát, erre nem tudok akkor mit mondani. Párterápia vagy válás. Ne értsd fèlre, de ha ekkora a baj akkor ez még csak fokozódni fog.
Feleségednél ez egyértelműen valami pótcselekves. Ha jól sejtem háztartásbeli, nem dolgozik?
Barátnőmnek is van, és felhozott egy jó érvet amivel én is nem egyszer szembesültem. (nekem nincs, marad az erkély)
Egyre inkább tele vagyunk büdösbogarakkal, amiket én is nem egyszer behoztam a megszáradt ruhákkal, ha az ember nem veszi észre és szétnyomja, akkor lehet újra mosni mindent. Másik dolog meg az egyre erősebb UV. Volt amelyik pólóm színét látványosan kiszívta.
Nekem van szárítógépem, de nekem muszáj, mert kutya-macska van és ameddig nem volt, a lelkünk is szőrös volt.
Ha ezek az állatok nem lennének, nyáron biztos a kertben szárítanék, mert szeretem, ha a nap és a szellő átjárja a holmikat.
Kétségtelen, hogy a kerti poloska és a színkiszívás komoly indok lehet a szárítógép mellett.
Viszont nálatok nagyobb probléma, hogy egy törölközővel is elindítja a gépeket, mert ez valóban pazarlás!
44ezer villanyszámla? Mi a fenét csináltok ti?
Teljesen normális, felszerelt háztartás és villanybojler mellett nekünk 8ezer a havi villanyszámlánk.
Én két okból szárítok kb. mindent a gépben:
- allergiásként jobb, hogy nem lepi mindenféle por, rovar és pollen a nedves ruhát
- összehasonlíthatatlanul, fényévekkel, elmondhatatlanul kényelmesebb (és értelemszerűen gyorsabb)... mindenki más, számomra például a teregetés a létező leggyűlöletesebb házimunka, sokkal szívesebben pucolok wc-t, ások kertet vagy ilyesmi, csak teregetni ne kelljen. Kinek mi az "ősellenség".
(A géppel meg valami nincs rendben, ha ennyi a villanyszámla, mi is sokat használjuk de még úgy is kevesebb a számlánk mint amit te írsz, hogy mellette villannyal is fűtünk.... :D Szóval a szárítógépetek vagy régi, vagy elromlott, ha ilyen sokat fogyaszt.)
Ennyi. Napi 4 mosás megvan mint irtam átlagban, ezt a mosógép naplozasabol tudom tehát ez tény. Ennyi mosást szaritunk folyamatosan. A mosógép a+++, a szárító a+os. De 3 kw van egy mosás szárítás együtt az 100ft felett van és ugye ez alapján 12e Ft. És ez csak a mosás és szárítás.
A főzés megy még arról, azt persze olyanok hogy a ledes lámpát utálja , de a lekapcsolasat a lámpának is, így bár itt ott automatizaltam a lekapcsolast de azért sokat világít. Napközben délben is. A hűtőt se szereti becsukni néha el is megy itthonról a hűtő csipog de hát nincs itthon. Vagy itthon se veszi észre, nem zavarja a folyamatos trillazas.
Így szépen lassan, de összejön . Ebből az összegből persze lejon a napelem amit termel de az átlagban éves szinten 16e Ft havonta, annyival kevesebbet fizetek, de attól még ezt elhasznaljuk.
Nem véletlen volt a kérdésem, én is sokallom. Megoldom kitermelem csak pazarlásnak érzem.
Ugye tudod, hogy a valódi problémátok nem az, hogy szárítógében szárítotok-e...??
En nem szeretem a gepeket,nem vagyunk joban.nem kell sem szarito,sem mosogato,sem dagaszto sem egyeb mas nelkulozhetetlen kenyelmi vacak.
En kifejezetten szeretek tergetni,szeretem,hogy ha kimegyek az erkelyre erzem az oblito illatat,es szeretem a kint szaradt ruhak illatat is.
A mosogatast is kifejezetten kedvelem.
Tuti beteg vagyok,vagy ferfinek keszultem 😂 vasarolni is utalok.
Huzd ki a gepet,vagy vagd el a zsinort tavasszal,osszel meg kicserelteted.vagy nemtom.
Latod,jot akarsz,aztan meg szivsz miatta.csereld le a feleseged ha ezert uvoltozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!