Feleségem örökké számítógépet használ. Kinn 23 fok a mosokonyhabol jobbra lepve délnyugat balra lepve délkeleti oldalra tudna teregetni. De nem, O a számítógépet használja. ?
Ha rakerdezek miért akkor veszekszik hogy kotekszem, de engem érdekelne hogy milyen veszélyeket rejt a kültéri szárítás amitől fél?
.. megjegyzem sokáig éltem egyedul, mostam, a kertben szaritottam és nem volt semmi baj, így nem tudom hogy mi változott a világban.
Szárítógép
Csak a telefon örökké átírja.
Annyiban van igaza, hoyg a gépbe téve megszárad a ruha, kinn meg teregetni kell, ami idöbe kerül és sokan kifejezetten utálják, mint munkát.
Viszont abban meg neked van igazad, hogy a kinn szárított ruha jobb fogású, jobb illata van.
Megoldás: a feleséged kimossa a ruhákat, te meg kiteregeted. Akkor ö nem használja a szárítógépet, a ruhák kinn száradnak és mégsem kell ezzel idöt töltenie!
"érdekelne hogy milyen veszélyeket rejt a kültéri szárítás amitől fél?"
Édes Istenem, neked komolyan ennyi ész jutott csak?
Nyilván nem a veszélyek miatt használja, nem is értem, hogy jutott ilyesmi eszedbe, milyen veszély???
Hanem mert gyorsabb, kényelmesebb, nem kell teregetni és utána leszedni a ruhát, nem rontja a képet a sok lebegő, kiakasztott ruha. Ha mondjuk vasárnap eszébe jut, hogy nincs mit felvenned hétfőn, akkor nem kell aggódni, hogy vajon megszárad-e időben. Ha nekem lenne szárítóm, én is azt használnám.
Egyébként miért nem a feleségedet kérdezed meg? Megáll az eszem, hogy milyen házasságok vannak.
5: hát nézd, a mostani időjárásban 4 óra alatt megszárad.
A képet nem rontja mert direkt úgy lett tervezve a ház hogy lehessen kinn teregetni és ne legyen ronda. Télen pedig benn.
Hogy miért nem kérdezem meg ?
Leírtam, de leírom megegyszer, rákérdezek és ordítani kezd.
Aki meg kérdezi hogy miert nem én teregetek.
Azért, mert bár sokszor teregetek, hétvégén főzök, de mivel én vagyok a család egyetlen penzkeresoje előfordul hogy nem tudok itthon lenni amikor végez a mosógép. Természetesen jelez nekem a telefon ha végzett de nem autozom haza olyankor a munkát felbehagyva.
Az hogy kényelmetlen elfogadom, bár furcsa hogy atdobja a szaritogepbe a ruhát majd bemegy a nappaliba, elorditja magát hogy R. Réka torna, az bejön a tévén és uhh ahh uhh ahh orditja és tornázik. Szóval akkor milyen kényelem ?
De ezt még elfogadom, persze mind a környezetünkben, mind a gépnek mind a pénztárcának jobbat tesz ha kitereget, legalább nyáron
- mert nem kell utána vasalni
- nem hordja tele a szél homokkal a ruhákat
- ha van kutya macska, akkor a kullancsot is raviheti
- lusta
- a szárítógép leszedi a ruhától az állatszort, ha van.
Én is azt használom.
Azért az durva, hogy ilyen véleménnyel vagy a feleségedről és még le is írod. Nekem a férjem azért vette a szárítógépet, hogy megkönnyítse az életemet. Addig amíg van tiszta ruhája, abszolút nem érdekli, hogy hova teregetek, vagy hányszor kapcsolom be a háztartási gépeket. Egyébként meg egy ciklus maximum 100 forint lehet.
Illetve azt gondolom, hogy nem ez az alapvető gond a házasságotokban...
9: mindent értek , és tudom nem ennyi a baj de most a szárító gépen volt a hangsúly. Amit a munka megkönnyítése érdekében vettem de nem eszetlen használatára.
Nem az a baj hogy használja, hanem nyáron minek ha süt a nap, lehetne jó illatú a ruha, ha itthon vagyok hallgatom hogy vuvuvuvuvuvuvuvu zúg a gép napi 3-4 alkalommal mert 1 db törülközőt is kimos és kiszarit. Igen 44e Ft a havi villanyszamlank jó ideje, és nem érdekel nem vagyok smucig de azért érdemes lehetne ésszel használni. Havi 100*4*31 az 12 tehát 10-12 e Ft havi szinten csak a ruha szárítás. Szerintem nonszensz, de ha valaki érdemi magyarázatot tud adni hogy miért kell gyakorlatilag minden alkalommal azzal szárítani akkor én elfogadom.
De végülis elmondtak, a kényelem az oka, ennyi. Nekem nem fájt ma se kiteregetni az ágyneműt ami este illatos friss lesz. Hát ez van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!