Mit csináljak hogy lehessen érezni a ruhákon az öblítőt?
Figyelt kérdés
Annyit teszek hozzá amennyit ír a csomagoláson. Sőt van hogy többet is de akkor is épp hogy lehet érezni. Már egy csomót próbaltam.
A mosógép ok. márkájú, vagy esetleg akinek ugyan ilyen márkájú mosógépe van neki is van ilyen problémája?
2020. ápr. 16. 12:23
21/28 anonim válasza:
Ahogy már előttem is említették, az öblítő bizony vegyszer. És a ruhában, de akár az ágyneműben is, a bőröddel érintkezik. Nem egészséges, ha túl van adagolva.
22/28 anonim válasza:
Ez a szagosító vegytrutyi sehogy sem egészséges.
23/28 anonim válasza:
Úgy sem értik meg. Az a lényeg, hogy kilométerekről lehessen érezni az édes orchidea illatukat. Igazán kellemes, mikor egy pasinak virág illata van, mert az asszonynak az tetszik.
24/28 anonim válasza:
Könyörgöm, de miért kell annyi illatot magára pakolni...???
Egy átlag nő használ dezodort, sampont, parfümöt, testápolót, kézkrémet - már ezeknek az illata is TÚL SOK!
És még ezt megfejelni valami intenzív szagú öblítővel...? Nonszensz!
25/28 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozok... én inkább használok egy fél fújásnyi parfümöt, nem szeretném ha másnak is lenne komolyabban érezhető illata. (pl. a ruháimnak)
26/28 anonim válasza:
Covidos mind, azért nem érzik a vegyszerbűzt. És amikor száradnak a ruhák a szárítón... na annak van igazán egy fejfájítós, hányinger szaga.
27/28 anonim válasza:
Nekem az öblitő szagú emberek igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!