Milyen anyaggal csináljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok amikor porolgatok törölgetek akkor észreveszem hogy a nedves rongy (próbáltam már műszálassal is) mindig csak maga után egy nagyon nagyon kicsi kevés por réteget, az lenne a kérdésem hogy tud valaki valami megoldást hogy ez ne történjen meg? amikor letörlöm az adott felületet akkor instant egyből másik kézbe legyen előkészítve papírtörlő és töröljem instant szárazra? Vagy van valami jobb, normálisabb anyag amit rongyként használva nem hagy maga után nyomot?2020. ápr. 12. 01:23
1/3 A kérdező kommentje:
vagy nyugodjak ebbe bele és fogjam fel járulékos veszteségként?
2020. ápr. 12. 01:24
2/3 anonim válasza:
Én forró vizes vattával szoktam.
3/3 anonim válasza:
Esteleg ezeket a nedves törlőkendőket kipróbálhatod, van asonló a Tescoban, Lidl-ben is nagyobb kiszerelésben.
Lehet fura, de és a por nagyját fel szoktam porszívózni kefés fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!