Kilincset, szekrényfogantyút, ilyesmit jó hogyha domestossal fertőtlenítem le? És ha igen, akkor fel kell oldani vízben, vagy töményen csak tegyem rá egy szivacsra?
Szerintem sem kell tulzasba vinni. Le szoktam fujni domestossal es letorlom neha a kilincseket, szimplan mert hozzatartozik a takaritasi rutinhoz (de nem minden takaritas alkalmaval), de alapvetoen szerintem sem kellene, hogy gondot okozzanak, hiszen kezet mosol, ha hazaersz, gondolom.
Nehany ember annyira tulreagalja ezt a dolgot, mintha legalabbis a pestis, a lepra es az ebola keresztezodott volna egy hatalmas, gyilkos virussa, ami mindenhol ott van es barhova befurakszik, hacsak nem sterilizalod a kornyezeted 1000%-ban.
Metionin, köszönöm a kérdésemre választ adó válaszod!
Valahol tudok azzal azonosulni amit mondotok, viszont ez abból a szempontból egy speciális helyzet, hogy én jelenleg is koliban vagyok, mert nem volt hova hazamennem. És bár nem túl sokan , sőt kifejezetten kevesen vagyunk itt, de vannak közös terek, mosoda pedig az összes épületre egy van, es az egyikben ráadásul viszonylag sokan is laknak, mert a messziről jött külföldiek ittmaradtak. Szóval az egy dolog, hogy én kézmosással kezdek, alap amióta világ a világ, de azt nem tudhatom, hogy a többiek mennyire figyelnek erre.
Nyilván nem tudhadtátok, meg tényleg nem egy alapértelmezett, vagy bárkinek is eszébe jutó helyzet ez, főleg most, de gondoltam leírom, hogy úgymond érthetőbb legyen a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!