Mit gondoltok arról, hogy minden "nagydolog" után Domestossal fertőtlenítem ki a WC-t? Sokak szerint nem kellene minden egyes alkalommal, de én csak így érzem tisztának.
A domestosos kifertőtlenítést követően azonnal leöblítem 1 tartálynyi vízzel a tisztítószert is, így a csatorna is tisztul mindig.
30/F
Azt gondolom, hogy nem voltál katona.
Meg azt, hogy vagy troll-kérdés, vagy kb. Monk, vagy Melvin Udall szintjén vagy.
Netán azt, hogy ez egy Domestos gerilla-reklám.
"Az igaz, hogy nem voltam katona, bár nem tudom, ez hogy jön ide."
Úgy, hogy ha 18 hónapig kb. ötvened magaddal kellett volna használnod egy 4 fülkés közös WC-t, amit naponta egyszer takarítanak ( Domestos nélkül!), akkor most nem lenne ilyen eget rengető nagy problémád. :-)
"a másik említett úriembert/hölgyet pedig nem ismerem"
Lesz ez még így sem - film
"Természetesen a nagydolog utáni WC-fertőtlenítést mindig tusolás követi, mivel a WC-papírral nem lehet higiénikus tisztaságot elérni."
Szóval Te nem jársz sehova, 0-24-ben otthon ülsz?
Mert ha dolgoznál, szórakozni járnál, akkor óhatatlanul előfordulna, hogy nem otthon kellene "nagydolgoznod", és nagy valószínűséggel zuhanyozni sem tudnál rögtön utána, hanem az ördögtől való WC-papírt kellene használnod. Ha meg ilyen előfordulna, akkor tudnád milyen nevetséges a kérdésed.
Bár, ha troll lennél, akkor is tudnád.
:-)
Azt gondolom, hogy el kéne olvasnod a domestos hátulját. Szterinted mennyire fertőtlenít, ha rögtön lehúzod a lötyit? Kényszercselekvés amit csinálsz, és nem mellesleg drága, felesleges.
És a csöveket sem fertőtleníti akkora hígításban, annyi idő alatt amíg lemegy. Max a környezetez szennyezed serényen.
21:26!
Azért azt ne felejtsük el, hogy a sorkatonaság megszüntetésétől számítva már csaknem 15 év eltelt, azóta fejlődött a világ ezen a téren is. Nem gondolom, hogy az elmúlt rendszerbeli dolgokkal kellene példálózni, mert ennyi erővel visszamehetnénk a pottyantós-budi korszakhoz is.
Ami a másik dolgot illeti, valóban nem járok olyan helyen nagydologra, ahol nem tudok utána tusolni. Szerencsére az esetek 99,9%-ában ezt reggel elvégzem itthon és utána indulok dolgozni. Igaz, munkahelyemen van saját WC-m, de tusolóm nincs. Eddig egyszer fordult elő, hogy munkahelyemen rámjött a nagydolog, akkor beültem a kocsimba és hazaugrottam egy fél órára. :)
"Szterinted mennyire fertőtlenít, ha rögtön lehúzod a lötyit?"
Átsikálom a WC-kefével, így fertőtlenít. Egyébként aki csak fertőtlenítőszer nélkül használja a WC-kefét, az csak szétkeni a WC-n.
"Max a környezetez szennyezed serényen."
Környezetvédő vagyok. A településen, ahol élek, olyan korszerű a szennyvíztisztító-telep, hogy iható tisztaságú víz távozik a tisztítási folyamatot követően.
"Azért azt ne felejtsük el, hogy a sorkatonaság megszüntetésétől számítva már csaknem 15 év eltelt, azóta fejlődött a világ ezen a téren is. Nem gondolom, hogy az elmúlt rendszerbeli dolgokkal kellene példálózni, mert ennyi erővel visszamehetnénk a pottyantós-budi korszakhoz is. "
Miért, szerinted ma a külföldi missziókban szolgáló, vagy a határon szenvedő rendőrök/ katonák számára más körülmények vannak?!
Vagy akár a Budapesten 12 - 14 órás szolgálatot lehúzó rendőröknek?
Na, szevasz, további jó trollkodást!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!