2 hete ivartalanítottunk nőstény cicánkat, és maradt benne varrat. Még mindig nem forrt be teljesen a pocakja és a varrat helyén gennyes is. Fertőtlenítem folyton neki de még mindig olyan. Ki kell szednem a benne maradt varratot?
Lehet, hogy az állatorvosod pancser. Nézesd meg egy másikkal. Nem szabadna gennyesnek lennie. Az én lány cicámnak egyáltalán nem volt gennyes a műtét utáni nap se.
Gallért vagy ruhácskát kapott a cica, hogy ne tudja nyalni magának? Mert ha nyalogatja, akkor azért nem tud gyógyulni.
Mivel fertőtleníted?
Tegyél rá gallért és vidd el egy másik dokihoz is akár, vagy ahhoz aki műtötte.
Te ne szedj ki semmit házilag, főleg ha nem biztos,hogy felszívódó vagy sem.
Ha nem felszívódó a varrat, akkor kb 1 perc alatt kiszedi egy hozzáértő orvos,asszisztens.
De a gennyesedés gond szerintem, nálunk nem volt semmi ilyen.
Te IQ bajnok!
Azonnal orvoshoz!!!
Elgennyesedett a seb, ne otthon betadinozd!!!
Nem feltétlen az orbos hibája azonnalbissza kellett volna vinni, ha láttad baj van! Holnapreggel telefon, doki és vinni, ha azt akarod, hogy életben maradjon!
Ezt állta is volna az ivartalanítás költsége (nem akarom kimondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!