Műanyag edényeket beteszitek a mosogatógépbe?
Igen, bár műanyagból nem mindent. Ételhordók, kisebb vágódeszkák leginkább - szerintem jobban fertőtlenít, mintha kézzel mosogatnék.
De tény, hogy foltos lesz egy idő után mind, mintha vízköves lenne. Ez sajna normális. Szóval amit féltesz, azt ne tedd be.
Igen, be szoktam tenni. Az a tapasztalatom, hogy a zsíros szennyeződéseket sokkal jobban távolítja el a mosogatógép a műanyagról, mint a kézi mosogatás. Én nem tudok olyan forró vízzel dolgozni, mint a gép, az a piszok zsír meg igen hatékonyan tapad a műanyaghoz, jobban, mint a fémhez, porcelánhoz vagy üveghez, kell neki a jó meleg, hogy rendesen lejöjjön.
Viszont a műanyagot szinte egyáltalán nem szárítja meg a mosogatógép, tehát a program végén célszerű kivenni és vagy megtörölni, vagy csepegtetőre tenni, mert még egy óra múlva is vizes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!