Tulzas-e szerintetek hipos vizbe aztatni a gyumolcsot (szolot) pl. utana leobliteni es csak ugy elfogyasztani?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 16:23
1/20 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy túlzás, finoman fogalmaztam...
2/20 anonim válasza:
A hypo nincs túl jó hatással a szervezetre.
És azt sima vízzel le nem mosod.
Ha semmivel sem mosod le, még az sem olyan durva mint a hypo.
3/20 Mr.Q77 válasza:
Ez a gyümölcsmosás mizéria kicsit túl van tolva, eleve sok gyümölcsnél nincs is értelme, csak megnyugtató pótcselekvés.
Én pl harmincakárhányéves fejjel hallottam először olyanról hogy gyümölcsmosás mikor felköltöztem Bp-re.
Persze ha vidéken kimegyek a kertbe akkor nincs értelme megmosni a gyümölcsöt zöldséget. (max ha földes retek répa stb).
4/20 anonim válasza:
Rosszabb mint ha meg sem mostanad volna.
5/20 anonim válasza:
Nemhogy túlzás, de egyenesen hülyeség, ami ártalmas is lehet.
6/20 anonim válasza:
Ti a gombát megmossátok vagy lehúzzátok a felső réteget?
7/20 anonim válasza:
Túlzás, bőven az. Mérgező dolog, a gyümölcs felszívja, te megeszed, a gyomrodat tutira tönkre vágja, ha nem is azonnal, de idővel igen. Azt már hallottam, hogy a vágott virághoz a vízbe öntenek egy kicsit, de azt ugye nem eszed meg. :) A gombáshoz pedig: gombafüggő, a laskát nem tudod megpucolni így, de a csiperkét (a barnára azt mondják, hogy nem érdemes) és a pöfeteget igen.
9/20 anonim válasza:
"hipos vizbe aztatni a gyumolcsot"
Teljesen normális, bár a sósav sokkalta hatásosabb....
...és utána se öntsd ki, mert még gargalizálhatsz is vele fogmosáskor.
(Ha maradt még fogad?!)
10/20 mindentudó99 válasza:
Hogy lehet valaki ennyire h....? Bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!