1/10 anonim válasza:
Én az egész lakásban 2 hetente mosok fel.
2/10 anonim válasza:
Szükség szerint, tehát nincsenek pontos időközök szabva. Egyébként - ritkán. Inkább porszívózunk.
3/10 anonim válasza:
Csak ritkán és csak ha koszos. Fa és víz nem barátok.
5/10 anonim válasza:
Kéthetente kb., de épp csak nedves a törlőruha, tehát nem ázik a vízben a parketta, inkább a por miatt törlöm fel, koszos nem igen szokott lenni. A köztes időben porszívó.
6/10 anonim válasza:
Parkettát felmosni????
Soha nem mostuk még fel. Max nedves feltörlés néha.
(De nálunk békebeli tölgyfaparketta van, és nem célunk tönkre tenni.)
7/10 anonim válasza:
Csak ismételni tudnám a 6 os válaszát .
8/10 anonim válasza:
Én se mostam fel még soha. Porszívózás után puha ruhával áttörlöm. De a nagy részén szőnyeg van, ezekbe a szobákba meg nem megyünk be még papucsban sem.
9/10 anonim válasza:
Minden héten felmosom, de nyilván nem úgy, hogy vizet öntök rá, csak nedves ruhával. Semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!