Miért kene kimosni a kádat ha egyszer úgy is tusolunk benn és folyik le a víz tusfürdő ezáltal tisztul? Felmosni is ezzel a vizzel szoktam es tisztasag van akkor miert akadnak ki ha elmondom?
Mi is tusolunk és rém mocskos tud lenni a kád (jó, annyira nem rém, mert néha kisikálom, de látszik, hogy idővel iszonyú lenne). A kemény víztől eleve vízköves lenne, ami remekül megragadja a piszkot. Egyszer olyan helyen laktam, ahol kemény és vasas is volt a víz, kegyetlenül vörös lett a csempe, nem győztem pucolni. Az emberen ugye van piszok s az simán megragad a kádon. Ha direkt lezuhanyzod tiszta vízzel, még az is kevés.
A felmosáshoz jó a nem túl piszkos test vize, de a kádon meglátszik kevés piszok is.
A mosdót is folyton sikálnom kell, mert az is piszkolódik a kézmosásoktól s egyebektől...
A wc-t is leöblítjük s az is piszkolódik. Az élet ilyen.
"Pisti így szól: kimosta anyukám a kádat!
Viszonzásul kimossa anyukád a kámat?"
Hát a takarítás ilyen, csak akkor látszik, ha nem csinálod.
A járda körben ráragad a szappan maradék, meg a kosz a bőrödről, ha sokáig nem mosod ki, szép szürke bevonat képződik, aztán sikálhatod órákig.
"8 éve ne mostam ki de lehet hogy 10"
Nem csodálom, hogy kiakadnak ha ezt elmondod.
Jézusom :D
Azért kíváncsi lennék, ha jól levízkőoldóznád, és rendesen kifertőtlenítenéd, vajon hány árnyalattal lenne fehérebb. Én egyszer meglepődtem úgy egy hónap után, hogy mennyivel fehérebb és tisztább lett a kád... alapból hetente-kéthetente takarítok fürdőszobát, 1 hónap kihagyás már baromira látszott, el tudom képzelni, mi lehet nálatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!