Ki hogy mossa a ruhákat?
Lehet kapni szekrénybe akasztható illatosítókat, még azt is ki lehet próbálni. Gardrób illatosítóként árulják. Egy lapos zacskót kell elképzelni aminek a végén van egy műanyag akasztó.
Illatos szappant is lehet, gondolom kis akasztós zacskóban szokták. Itt választhat természetes illatút is amiben illóolajok vannak.
Ugyanígy kis akasztósba lehet még a Coccolino gyöngyöket belerakni.
Az higy mennyire egészségtelen, hát szerintem nem jobban mint maga az öblítő vagy egy parfüm. Egy mesterséges illat sosem egészséges. Az öblítőkben még plusz van más vegyszer ami érintkezik a bőrrel...
Én jelenleg olyan mosószert használok aminek illata van, nincs ráírva hogy 2 az 1-ben, de a folyékony mosószerek illatosak általában. Ekkor kezdtem ritkán használni az öblítőt. Ma már nem ragaszkodok az öblítőhöz pláne amióta tudom hogy semennyire nem öblít hanem csak bevonja a ruhát hogy puhább, könnyebben vasalható legyen (nem tudom hogy védi az anyagot vagy sem) . Nekem ez nem fontos mert nem vasalok sokat. Illata meg a jelenlegi folyékony mosószerem elég jó. Port ritkán használok mert könnyebben lerakódik a ruhán is és a gépben is.
Szerintem nem te rontod el hanem csak megszokod a szagát. Én sem érzem de mások dicsérik. Ezért se fújok sok parfümöt, 1 max 2 fúlyásnyit. Más mindig jobban érzi mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!