Miert nem mossa tisztara a mosogepem a ruhakat? Mi lehet a
gond? Nem melegiti meg a vizet elegge? Tul keveset tartsa
bent a mososzert?
Figyelt kérdés
40-50-60 fokon mosok es nem akar megtisztulni rendesen a cucc (pl torolkozok, abroszok, zoknik, babaruhak). Arielt vettem, gondoltam nem jo a mososzer. Vanisht tettem...ugysem lett jobb... Most Tomit vettem, semmi kulonbseg.
2009. dec. 8. 10:27
1/8 anonim válasza:
A nyáron Én is így voltam,cserélgettem a mosószert,mire az jutott eszembe,hogy ugyan már átmosom a gépet egy liter 20%-os ecettel.Azóta újra jól mos,még az olcsóbb mosóporokkal is.
2009. dec. 8. 11:36
2/8 anonim válasza:
az enyém sem túl jó. kedves első! hogy mostad át konkrétan, engem is érdekelne!
2009. dec. 8. 12:12
3/8 anonim válasza:
én már úgy voltam, hogy talán a kölyköket kéne lecserélni.:D A foltok, a koszos zoknik, brrr.
Nagy ritkán beáztatom a fehéreket külön lavórban, domesztoszos langyos vízbe. Jól elkeverem előtte, nehogy kárt okozzon. de ez sem mindig használ. A túl meleg víz szerintem még inkább konzerválja a foltot. most ott tartok, legyintek.
Azért az ecetes bulit én is kipróbálom! köszi
2009. dec. 8. 12:26
4/8 anonim válasza:
Beleöntöm az ecetet,és lefuttatok egy magas hőmérsékletes mosást.Utána kiöblítem,hogy mégis az ecetszagot kimossa.Nem tudom mennyi vízkő jött le,mert a lefolyóba van kötve,de a Nagynénémtől hallottam egyszer,hogy Ő ezt minden hónapban megcsinálja,és iszonyat sok vízkövet leszed a fűtőszálról.
2009. dec. 8. 18:11
5/8 anonim válasza:
lehet elvan dugulva valamivel, de nézd probáld suha nélkül mosni, a legnagyobb fokozaton.
2009. dec. 9. 01:30
6/8 A kérdező kommentje:
a (folyekony) mososzert a dobba teszem mindig
2009. dec. 14. 14:25
7/8 anonim válasza:
NÁlam is így volt!Én porról folyékony mosószerre váltottam, mert szétszedettem a gépem, és belül mindenhová levolt rakodva!Ecettel szoktam én is átmosni havonta, vagy mikor eszembe jut!90fokon átpörgetem, és máris sokkal jobb!Amúgy a legtöbbször 60 fokon mosok, mert a 40-nél szinte ugyan olyan volt a ruha mint mielőtt beraktam!A 4 éves lányomnak volt hogy 3* mostam ki egy nadrágját, mert nem jött ki semmi belőle!Így átálltam a 60 fokra!A zoknikat mindig 90en mosom!Semmi bajuk nem lesz, csak végre tiszták!Nálunk csak a fehér zokni megy, így muszáj tisztának lennie rendesen!Mert ugyebár undorító egy foltos fehér zokni!
2009. dec. 15. 17:14
8/8 anonim válasza:
Elöször is a folyékony mosószer nem jó a gépnek, mert le tud rakodni bele. A másik, ami nagyon rongálja, az az öblitö.
Használj mosóport (de ne sokat, mert egyrész fölösleges, másrész akkor rosszabbul mos a gép), öblitö helyett használj ecetet (az öblitö helyére kell önteni, kb ugyanannyit, mint abból kellene), és idönként (legalább havonta) használd a gépet legalább 60 fokon egyszer.
Igy sose lesz bajod azzal, hogy nem szépen mos a gép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!