Elöltöltős Whirpool mosógépem zakatol! Mi a gond?
Én több márkájú elöltöltős géppel mostam,és csak a Whirpool hatodik érzékes mosógéppel volt ilyen tapasztalatom,hogy hangos,vergődik. Az életben nem akarok ilyet látni többé.:)
A többi csendes volt,és nem 2,5 óráig mostak...
Most borítottam szét a mosógépünket ezzel a hibával. (Whirlpool 6. érzék 5105/A).
A dob 4 rugón függ, alulról két lengéscsillapító tartja. Az egyik lengéscsillapító elvált a dobot burkoló műanyagháztól.
A műanyagházon alul nagy műanyag fülek vannak, szerencsére azok sértetlenek. A lengéscsillapító végén lévő műanyag kapocs törött el. Úgy látom, egyben lehet lengéscsillapítót rendelni, gondolom párban érdemes a kiegyensúlyozottság miatt. (Ha az egyik oldalon erősebb, rángathat.) Pár ezer forint.
A mi esetünkben a cikkszám "4812 529 18038" (rákeresve látják a kinézetét, árát). A mosógép hátulján lévő "service number" alapján kell keresni egy "service manual"-t, és abban meg lehet találni a konkrét típusszámot (Shock absorber néven). Igényes boltban ebben segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!