Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vegyes falazatu hazat vásárolt...

Vegyes falazatu hazat vásároltam nem rég. Tényleg ekkora hiba volt?

Figyelt kérdés
Tetszett, megvettem, szorított az idő is. Párom rokonsága csak bántó dolgokat mondanak róla. Nem mintha ok palotában laknanak.
2019. márc. 24. 12:21
 1/7 anonim válasza:
Ha nincs vele gond és neked megfelel, tegyél rájuk magasról.
2019. márc. 24. 13:16
 2/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Van az a közmondás hogy :a kibicnek semmi sem drága. Persze ilyenkor elöjönnek sokan olyannal hogy miért nem vettél inkább a Rózsadombon vagy miért nem építettél 35 milláért egy újat. Persze ezeknek az embereknek álltalában 5 forint sincs a zsebükben. Na most ha nyugodt életet akarsz le kell tojni az okoskodók mit mondanak.
2019. márc. 24. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! Köszönöm szépen! Némi reményt adhatok, hogy nem egy “hulladék” hazat vettem, annyiból amennyim volt.
2019. márc. 24. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Pont ilyenben laktam hosszú évekig.

Tégla, vertfal és vályogtégla.

Soha semmi baj nem volt vele, pedig már akkor is régi ház volt.

Pontosan annyiért adtam el később, mint amennyiért a téglaházakat adták el a környéken.

(Természetesen a vásárló tudott róla.)

2019. márc. 24. 21:31
 5/7 Nosco ***** válasza:
Mi vályog házat vettünk. Kisebb hibák voltak de majdnem minden már ki van javítva! Én imádom!
2019. márc. 25. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
6 eve lakunk egy vegyes falazatú házban. Kő a külső gala, belül tégla válaszfalak, és mi még hipszkarton falat is csináltunk. Szeretjük, felújítottuk, szép és praktikus lett. Szerintem az irigység beszél belőlük. Egy kis ráfordítással egy régu házat gyönyörűre meg lehet csinálni, és az idő a biztosíték, hogy nem hulladékot vettel. Gondolom a há áll már pár évtizede...és ezek a házak bírják os még hosszú ideig
2019. márc. 25. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:

...és még hőszigetelésre sem kell költeni, meg klímára sem.

Amikor ilyenben laktunk, azt sem tudtuk, hogy mekkora a hőség odakint. Csak ha kimentünk az udvarra.

2019. márc. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!