Nemrég vásároltam egy új gépet, azonban ha a videókártyára kötöm a monitort, akkor nem ad képet. Csak annyit ír ki, hogy: "No signal". Ha az alaplapba dugom a kábelt akkor van kép. Miért van ez?
Processzor: AMD FX 8350 (igen, tudom, hogy nem mai, de nekem jó)
Alaplap: gigabyte GA-78LMT-USB3 R2
RAM: 16gb 1600mhz
Táp: CoolerMaster masterwatt 650w
Videókártya: Gigabyte Aorus RX 580 8gb
A videókártya kívülrél teljesen jól működik. Világít minden aminek világítani kell. A ventilátorok viszont nem pörögnek, de tudomásom szerint ennek így kell lennie.
Még annyi, hogy a monitor nem is érzékeli ha be van dugva a kábel a videókártyábaba.
Én egy kicsit értek az informatikához annyi tudok mondani, hogy amikor az alaplapodba dugod a kábelt akkor a processzordnak a képét mutatja a gép nem pedig a videokártyáét.(de ez csak olyan gépeknél szokott előfordulni amikben nincs videokártya)
vagy még a videokártyádnak a kábel csatlakotója lehet a bűnös. vagy még az is feltételezhető hogy az alaplapod olyan gépekhez van kitalálva amibe csak processzorokat raknak.
azt tudom javasolni vidd el egy pc boltba és kérdezd meg
Régebbi lapoknál a bioszba át kell kapcsolni, enyém modernebb, ha teszek karit bele és új indítást végzek, már arról megyen nem az alaplapiról, nem kell kapcsolnom semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!