Mi lehet a baj? Ma vásároltam egy vw toruan 1.9 pdtdi 2007 es modellt. Nyíregyházáról tartottam Debrecenbe az autó hiba nélkül ment 140 el, majd Debrecenbe beérve a piros lámpáknál megállva
mintha az erő ment volna elfele az autóból
észrevettem hogy egyre nagyobb gáz adás szükséges az autó elindításához . Majd egyszer csak nem bírt elindulni a piros lámpánál. Ott ragadtam. Azóta annyira indul be az autó hogy 2 - 3 mp re jár a motor majd leáll. Van valakinek esetleg vmi ötlete vagy sejtése hogy mégiscsak mi lehet a baj? Köszönöm előre a segítséget mindenkinek!
Nem kis rizikó Nyíregyen kocsit vásárolni! (ukrán csalók)
Debrecenben nem kaptál volna?
Ez annyira de annyira tipikus hiba!
Mármint a részecskeszűrő eltömődése a németből behozott német autóknál.
Ismerős is vett behozott tdi opelt, rá 1 hónapra lehetett több százezret még rákölteni a részecskeszűrő cserére.
Tdi opel?
Egyébként egy tisztítás megvan 30k-ból amivel egy ideig bírja, aztán ki kell vágni belőle a p***ba, kiütni az agyából és kész.
Vagy rohadt drágán cserélni 4-5 évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!