Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Ma vásároltam...

Mi lehet a baj? Ma vásároltam egy vw toruan 1.9 pdtdi 2007 es modellt. Nyíregyházáról tartottam Debrecenbe az autó hiba nélkül ment 140 el, majd Debrecenbe beérve a piros lámpáknál megállva

Figyelt kérdés

mintha az erő ment volna elfele az autóból

észrevettem hogy egyre nagyobb gáz adás szükséges az autó elindításához . Majd egyszer csak nem bírt elindulni a piros lámpánál. Ott ragadtam. Azóta annyira indul be az autó hogy 2 - 3 mp re jár a motor majd leáll. Van valakinek esetleg vmi ötlete vagy sejtése hogy mégiscsak mi lehet a baj? Köszönöm előre a segítséget mindenkinek!

2018. okt. 6. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Először is, cégtől vetted, van rá 1 év gari. Hívd fel a céget, jöjjenek el érte, vigyék el tréleren és csináltassák meg!
2018. okt. 7. 06:05
 12/15 anonim ***** válasza:
azt hiszem 3 napig vagy egy hétig kötelesek vissza vásárolni a kocsit szóval ha belehúzol talán vissza kapod a pénzed
2018. okt. 7. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Az elektronika rendben működik ezért nem gondolnék a generátorra. Persze ha nem nagy probléma megcsináltatom én nem cigánykodok, de ha nagyon költséges akkor természetesen intézem a céggel ak8kkel hozattam.
2018. okt. 7. 10:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék hátha jelent vmit hogy a kipufogó cső és alja része tiszta fekete korom. Ez is gondolom a részecske szűrőre ad magyarázazot.
2018. okt. 7. 11:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy nem fog működni, hogy te megcsináltatod és a sok lesz a céggel kifizetteted.

1. felhívod

2. tértivevényes levélben leírod amit mondtál telefonban elküldöd.

3. ha azt mondja nézesd meg szerelővel, akkor ezt kérd tőle írásban is, erre az email is jó.

4. szerviz mondani valóját szerviz bélyegzővel tértivevényesen küldöd neki, az árajánlattal együtt. Persze telefonon is mondhatod, de akkor is levelezel mindent írásban

...

Ha engedi a javítást szintén írásban, mer te fogod kifizetni , a kereskedőtől később kapsz lóvét

Ha ő akarja megcsináltatni, kizárólag számlával fogadd el a javítást és szintén írásban

2018. okt. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!