Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ki miből tud épülni, szépülni?

Ki miből tud épülni, szépülni?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom, meg látom is, akár facebookon, akár ha megyünk valamerre, a szép házakat stb. Hogy miből? A felújítások is. És sokszor fiataloknál/tól.

És ott akkor nem.lehet rá azt mondani, hogy évekig gyűjtöttek rá.

Mert nekünk is saját házunk van. Mindent mi csinálunk stb. De ugye ott az anyagár stb.

És hiába tervezgetünk mit kéne, hogy kéne. Ott van a, na de miből is. Ugye az ember nem szívesen vesz fel hitelt. A félre rakott pénz is lassan gyűlik. Stb.

Szóval várok tippeket, ötleteket, tapasztalatokat, ki miből, hogyan stb.?

2019. márc. 10. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Munkából. Sok munkából.
2019. márc. 10. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja, igen. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy van munka, meg úgy pénz is. Teszünk is félre. Csak lassan gyűlik. És sokat dolgozunk stb.

Még mielőtt valaki írná, hogy a semmiből akarjuk.

2019. márc. 10. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg képzettebb, jobb pozícióban dolgozó okosabb emberek, akik többet keresnek.

Na meg ott a hitel, a többségnek abból van.

2019. márc. 10. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy hiába fiatalok, lehet hogy van már legalább 2 gyerekük, akkor meg ott az ingyenes CSOK!
2019. márc. 10. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ott a CSOK, de örökség, szülői támogatás stb is játszik

2019. márc. 10. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondjuk pont a felújítás az, ami nem olyan őrülten lehetetlen, ha már megvan egy saját ház.

Nekem havi 350-400 ezres bevételem van. 200 ezret félre tudok tenni. Ha saját lakásom, házam lenne, akkor azért szépen apránként fel tudnám újítani.

De ismerek építőiparban fiatalokat akik szakmunkával és sok melóval az én keresetemnek 2-3 szorosát szedik össze.

2019. márc. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!