Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pécsen az Alkotmányi úti Spar...

Pécsen az Alkotmányi úti Spar helyére mi fog épülni?

Figyelt kérdés

#Pécs #SPAR #alkotmányut
2017. máj. 23. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Remélem, Lidl. Bárcsak itt is az lenne a spar helyett!
2017. máj. 23. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Remélem,hogy egyátalán valami élelmiszer bolt marad a helyén...

Miért részesíted előnyben a Lidl-t?

2017. máj. 23. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert nem vernek át folymatosan, mint a sparban. Ott eleve ki se írják az árakat, ami máris kész átverés, de ha kiírják, akkor se oda, ahol az áru van, és ha véletlenül be tudod azonosítani, hogy minek mi az ára (amire rámegy fél nap), akkor se annyit kell érte fizetni a kasszánál, ha mégis, rosszul adnak vissza, amit még akkor is képesek megcsinálni, amikor reklamáció kapcsán kell visszafizetniük pénzt, úgyhogy extragáz. Cba dettó.
2017. máj. 23. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként olcsóbb is, jobb minőségűek a felvágottak, stb.-k, és tisztább, kultúráltabb az egész. Nem csak úgy odamond valamit a pénztáros, hogy "másikhoz! másikhoz, jó?", hanem bemondják civilizált emberek módjára a hangosbemondóba, hogy mikor melyik kasszához lehet menni fizetni, melyik zár be, meg ilyesmik.
2017. máj. 23. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi.

Azt a Spart csak felújítják, mikor újra megnyitják akkor az Ifjúság útit fogják bezárni és újítják, ill. ez utóbbiban lesz csemege + húspult is, hosszú hosszú idő után.

2017. máj. 24. 00:48
 6/8 anonim válasza:
Spar marad, úgy tudom júliusban nyit újra.
2017. máj. 24. 07:01
 7/8 anonim válasza:
3. - Ezzel én mondjuk nem értek egyet, évek óta vásárolok sparban, lidlben, aldiban, tescoban... Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. Lidl pl. kaotikus szerintem, és nem minden olcsóbb (pl. hús), illetve ott többször fizettem már más árat, mint a kiírt - feltéve ha megtaláltam az árat.. Spar ellenben számomra átlátható, és ott még mindig annyit fizettem, amennyi ki volt írva. Dehát kinek milyen tapasztalatai vannak :)
2017. máj. 24. 07:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat !
2017. máj. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!