Mennyi idő múlva került minden a helyére költözködés után? Mikorra éreztétek otthonnak az új házat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 14:26
1/6 anonim válasza:
En egy-ket nap alatt lerendezem, szeretem a rendet es a tisztasagot, igy addig nem is erzem jol magam, mig rend nincs. Magamenak erezni meg egy folyamat volt igazabol. Benne lakva ido, mire megtalalod a targyak megfelelo helyet. Sok cuccod van?
2/6 anonim válasza:
Építkeztünk szóval az első naptól otthonnak éreztük, alig vártuk hogy költözhessünk. Míg minden a helyére került az 2-3 nap volt, 1-2 hónap meg mire az újabb bútorokat is megvettük. 90m2-es lakásból költöztünk 165m2-es házba úgyhogy kellett 1-2 új cucc.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen. Nagyon sok cucc van. Albérletből megyünk saját lakásba, de sajnos nagyon ragaszkodó típus vagyok, hiába a jobb élet felé haladunk.
2017. ápr. 23. 17:36
4/6 anonim válasza:
Nálunk volt vagy 3 év mire minden a helyére került.
Sajnos szeretem a szép bútorokat, és hirtelen nem volt annyi pénzem, hogy mindet megvegyem a házba. Amúgy is a vaterán licitálgatok jópárra, és ha szerencsém van, nem szalad el az egekbe az ár. Ha meg elszalad, nem az enyém lesz, és nézelődök tovább. De csak jó minőségű, tartós bútort veszek. Ez meg nem megy csettintésre...
5/6 anonim válasza:
Én 15 év után váltottam lakást, kinőttük a gyerekkel, kellett egy plusz szoba. Teljesen ki voltam akadva, hiába nagyobb, újabb az új. Kb. 1 év telt el, mire belaktam, kényelmesen el tudtam úgy rakni mindent, hogy meg is találjam ;) És egyre kevésbé jut eszembe hogy is volt a másikban? :) A takarítás alap, de attól, hogy a tiszta idegenben ülsz még nem jön meg csettintésre az érzés. Naponta haza kell járni és egyszercsak megszokod. Néha segít egy kis csinosítgatás: én pl. hoztam virágokat, színben harmonizáló lakáskiegészítőket.
6/6 noPublicFG válasza:
Nálam az otthon érzése pár nap alatt bekövetkezik. Elég sokat költözök, ezért különösebb ragaszkodás sosem alakul ki. Bár ki tudja, lehet, hogy a természetemből kifolyólag nem is tudna!
Aki új házba/lakásba költözik, annak azt tanácsolom, hogy a fontosabb helyek környéke mindig legyen ismerős. Olyan mint korábban volt. Pl.: tükör, mosdó, ágy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!