Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha a törölközőszárítós radiáto...

Ha a törölközőszárítós radiátorom pöttyökben átrozsdásodott az őt érő nedvesség hatására akkor érdemes lefesteni, vagy inkább csere?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban?
2019. febr. 23. 17:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves.
2019. febr. 23. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerul femtisztara csiszolni es utana a technologiai utasitasok 100%-os betartasaval (rozsdatlanitas, zsirtalanitas, alapozas, zomanc) ujrafesteni, igen.
2019. febr. 23. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát ez rozsdátlanítás jó nagy macera.

Mennyi idő alatt szoktak kilyukadni ezek a radiátorok?

2019. febr. 23. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben mindig van bent víz,akkor belülről nem rozsdásodik .
2019. febr. 23. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem cserélném le. Rozsdátlanító folyadékot lehet kapni festékboltban, vagy autóalkatrész-boltban. Dörzspapírral is elvégezheted. Utána alapozás és festés radiátorfestékkel.
2019. febr. 24. 08:48
 6/6 anonim válasza:
Én elkezdtem a felújítást, volt már munka benne, aztán még venni festéket (nem jó akármilyen, radiátor festék kell), szóval félúton rájöttem hogy jobban járok egy újjal, mert sok idő, és sok festék mire tényleg jó lesz, nem jól összecsapni meg nincs értelme. A miénk csak 3 vagy 4 éves volt, de már dobta le a festéket.
szept. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!