Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Várjak míg elköltözök?

Várjak míg elköltözök?

Figyelt kérdés

Szóval azon gondolkoztam, hogy felújítsam-e a szobám. Ügye nem tudatjuk, hogy meddig fogok még itt lakni. Szerintem egyszerűbb, berendezni egy új lakást, mint egy régebbi szobát. Nagyon bizonytalan vagyok, szóval a segítségeteket kérném. Előre is köszönöm.

16L

2019. febr. 7. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor akarsz elköltözni?
2019. febr. 7. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
16 évesen szerintem nem mostanaba fog koltozni,hacsaak nem suli miatt kolesz vagy albi. A kerdes hogy milyen jellegu felujitasrol van szo?
2019. febr. 7. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz te onnan 18 évesen kipattanni, mert értelmes ember módjára továbbtanulsz, de ha nem, akkor is kell hozzá némi tőke (3-500ezer)

Az albérlet bérleti díj + 2 havi kaució, meg enni sem ártana az első fizetésig.

Úgyhogy alapban 4-8 évre nyugodtam kombinálj a szobáddal, ezért kezdhetsz felújításban gondolkozni, de legalább kifesteni, ha 4-5 éven túl volt az utolsó festés.

2019. febr. 7. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:
A festéstől kezdve a bútor-felújításig. Bár a padlót sem ártana kicserélni
2019. febr. 7. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen a jelenlegi parkettád, de lehet egy csiszolás lakkozás csodákat tenne. Ha ezt nem akarod, akkor sem kell felszedni, mert nagy munka, hanem rá kell tenni lamináltat.

Ha a szüleidnek van rá kerete, akkor hajrá!

2019. febr. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!