Hobbi célra szeretnék egy akksis fúrót venni. Aldiba most lesz akciós egy.25NM mire elég? 12V 2Ah akksi. Inkább csavarozásra használnám kisebb motorszerelések bringa stb. Szerintetek arra megfelelő a nyomaték vagy inkább várjak még erősebb gépre?
Alapba jó
ha van valami fontosabb hely akkor ráhuzol kicsit kèzzel
Csak olyant szabad megvenni,ami Li-ion akksival van ellátva .Nem véletlenűl akciósak az ilyenek,mert az EU év végén kivonatja az összes ilyen aksival ellátottat.Ezek aksijai,max 3-4 évet bírnak,de ahhoz rendszeresen használni kell . Jó magam is olcsót szerettem volna az OBI ban,mert le voltak árazva .Az eladó mondta,miért lettek ár csökkentve .
Szabadulni szernének az ilyenektől . Csak pár ezerrel többért vettem meg a jobb minőségüt .
Kisebb csavarokhoz simán elég a 25 Nm is.
De a lényeg, hogy a fárasztó betekerés melót elvégzi, a nyomatékhatárolás facsvarnál/gipszkartoncsavarnál hasznos.
Ha meg nem facsavarozol, a végén úgyis kézzel vagy nyomatékkoulccsal húzol rá, mert a géppel nem érzed rendesen.
Nekem 18V 42 Nm-es van, de azt 2 kézzel kell fogni max nyomatékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!