Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hidegburkolás munkadíj 4000...

Hidegburkolás munkadíj 4000 ft/nm. Ez mennyire reális ár manapság? Vagy 3500 ft/nm a gyakoribb/ekfogadhatóbb?

Figyelt kérdés
Nagyváros, illetve Budapest.

2018. dec. 28. 23:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hány órát dolgozott (átlagolva, nem kell pontos óraszám) naponta a három hét alatt, illetve dolgozott-e hétvégente is? Ha igen, hétvégente hány munkaórát per nap?
2019. jan. 4. 10:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Nagyon rá vagy feszülve erre a "hány munkaórát dolgozott?" kérdésre. Nem tudom hány órát dolgott, nem voltam vele folyamatosan. Volt olyan nap, hogy ment és 10-től este 8-ig ott volt, volt olyan nap, hogy nem is ment, volt hogy csak délután ugrott be. Nem órabérben vannak fizetve a szakik és ne is várd el, hogy ez alapján alkupozícióba kerülhetsz velük az ár tekintetében.

Például én sem órabérben dolgozom, fix díjam van (egy bizonyos szolgáltatást nyújtok). Ha jó napom van akkor végzek 2-3 óra alatt, máskor 2 napig ücsörgök egy projekten.

De ahogy a kérdésed feltetted Te is, négyzetméterárban dolgoznak. Nem mindegy, hogy van 40négyzetméter egy 8x5 méteres tökéletesen négyszögletű teremben, vagy van 20nm aljzat egy U alakú folyosón + fürdőben + 20nm fal egy panel fürdőben ahol 45 fokos letörések vannak és egy egész lap után már vágni kell egyből.

2019. jan. 4. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!