Hidegburkolás munkadíj 4000 ft/nm. Ez mennyire reális ár manapság? Vagy 3500 ft/nm a gyakoribb/ekfogadhatóbb?
Aki három hétig csinálta a 450.000 forintos fürdőszobát:
Ha Te napi 10-12 órában folyamatosan (szombat-vasárnapokon is) végig hetente hét napot (vagyis 21 napot) dolgoztál azzal a fürdőszobával, nem tűnik "KICSIT" kevésnek az a félmillió forint ilyen rengeteg sok munkáért?
Sőt ilyen árak mellett melyeket írtatok fentebb még a 100.000 forint sem tűnik soknak 3 teljes napi munkárért.
Értem, hogy sok, de ha annyit hazavisznek többen is, akkor mégsem elérhetetlen álom. :)
Mikor írtad, hogy három nap az előkészítés, az előkészítésért mennyit szoktál hozzávetőlegesen elkérni? Mert ha ILYEN DURVÁN SOK munkával jár CSAK az előkészítés, akkor azt is "illene" bőségesen megfizetni! Én legalábbis nem csinálnám a burkolók helyében ingyen, már csak a durva munkaórák miatt sem!
Akkor ha pl. három nap az előkészítés (és tényleg dolgozik a munkás napi nyolc-kilenc(!) órát folyamatosan, megszakítás nélkül, maximum fél óra ebédszünet), akkor elkérhet a három nap előkészítésért bruttó 70.000x3=210.000 forintot?
(Plusz negyedik nap csempézés, de az most nem számít, az külön áras.)
Mindenki annyit kérhet el amennyit megadnak neki. :) Nekem tavaly nyáron burkoltak 20nm hideg aljzatot + 20nm falat (fürdő, konyha) - igen ez egy panel - 50nm meleget, aljzatot egyenlítettek ki, ragasztóval volt a munkadíj 700ezer és 3 hétig jött-ment a jóember. Nyilván amíg száradt a padlopon addig kiesett 4 nap, stb.
Csempét, lamináltat (+ alátétet), fugát kellett csak nekem venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!