Van egy parapetes konvektorom, gázórát még az előző tulaj leszedette, szeretném palackkal használni, hogyan oldható ez meg?
Tehát gázóra nincs, így gáz sincs..
Jövőre fűtes korszerüsítés, teljes rendszer átépítés, így ezen a télen már nem szeretnék a gázszolgáltatóval vacakolni, hogy lehet megoldani, hogy palackkal tudjak vele fűteni, leginkább csak mint kiegészítő fűtés lenne rá szükség.
Nem hajtom a hülyeséget...
Pontosan leírtam mit szeretnék, azt is leírtam, hogy fűtés korszerüsítés előtt állok...
Es hogy most ez van, ezt szeretném megoldani... Az, hogy te elkezdesz egy teljesen más dolgot ajánlgatni, ezt meg leszólod, mert fingod nincs a válaszról, csak kényszered van, hogy hozzászólj valamit, senki nem kérdezte...
Semmi kókányolás nincs benne.
Egy készülék amit lehet palacckal is használni ennyi.. még a neten kérdés kiírása óta fellelt kezelési útmutatója szerint is lehet... Pusztán a fúvóka cserét sejtettem, így rákérdeztem, hátha van itt olyan aki ért is hozzá, nem csak beleokoskodik.
Hiába cukrozod a sz@rt, attól még nem lesz édesség. Rossz ötlet és senki nem fog neked tapsikolni, hogy te milyen okos vagy. Más véleménye nem is számít neked, mindegy, hogy kitanulta a szakmát. :D
Na, várj még erőltesd a külye ötleteidet! Remelem találsz is valakit, aki meg is csinálja, aztán kezdhetsz nyafogni a fogyasztás miatt! :D
Simán működik PB gázról. A Konvektor típusa alapján szaküzletben vegyél hozzá fúvókát, kell hozzá tömlőcsatlakozó csonk, tömlő, 2 bilincs, megfelelő nyomáscsökkentő meg a palack. A gyártó vagy forgalmazó weboldalán általában megtalálhatók a működéshez szükséges adatok, mint pl a fogyasztás, vagy az égőnyomás.
Mint itt alul:
Nekünk volt ilyen.
Gázszerelő állította be,tökéletesen működött évekig.
A nagyobb konvektor (fég;5 kw körül) evett meg 1 sima palackot 5-7 nap alatt,19-20 fokot tartott.
Viszont nem voltam otthon,így a vegyestüzelésű kazánnal önmagában sose lett volna meleg.(este 9től hajnal 4ig voltam otthon akkoriban,tartósan a munkám miatt)
Nálunk is megoldódott azóta, szerelő kicserélt egy 100ft-s vacakot, amúgy már nem akart kijönni kari előtt, de megmondtam neki, hogy mennyit vagyok hajlandó szánni rá, úgyhogy hirtelen még befértem az esti programjába :)
Most kari alatt kell nagyon, be is tankoltam 2 palackkal, egyelőre 3 napja az elsőt fogyasztjuk, de csak kiegészítésnek megy éjszaka, hogy ha kályha leégett, reggel ne a hideg szobában ébredjünk...nap nagyrészében nem is fűtünk. Este 6 körül begyújtunk, éjfél körül, mikor fekszünk még megpakol9m a kályhát, konvektor begyújt alacsony fokozaton, aztán alszunk, reggel 9kor mikor kelünk hétvégén, eddig 12fok körül volt a hálóban, most 18... Nekem ez idénre tökéletes,
Jövőre meg le lesz szigetelve a ház és 1000literes puffer lesz a vegyeskazánnal + lesz 2 kandalló + egy sparhelt a konyhában, de jövőre ezek már csak dísznek, kiegészítésnek, hangulatnak.
Asztalos vagyok, a fa kb ingyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!