Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Most vettem egy földszinti...

Kim Bo Mao kérdése:

Most vettem egy földszinti belvárosi lakást, és az előző tulaj azt mondta, hogy kétévente kuruttyol a mosogató, és volt már, hogy elöntötte őt a sz*ar. Mit lehet tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a mosogatónál lévő csöveket ki kell cserélni vastagabbra mert nagyon vékonyak (amik a falban vannak), és hogy amiatt könnyen eldugul... Ha kicserélem, de a felettemlakó eltömíti, akkor nem fog ugyanúgy beömleni a szennyvíz nálam? Nincs valami végleges, mondjuk valami ami meggátolja, hogy visszafollyon nálam a trutyi?

2016. febr. 16. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress egy jó vízvezeték szerelőt.
2016. febr. 16. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt lehet hogy az egész házba megkell nézetni. Mert ha az alattad levőnél eldugul, nálad azért önt ki.A trutyi arra megy ahol talál rést. Tehát ha nem tud lefolyni, akkor nálad jön ki.
2016. febr. 19. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Alattam csak a pince van, nem lakik senki.
2016. febr. 20. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem lehet félre érteni szándékosan a választ. De alattad is eldugulhat, ezt írtam. Vagy ha nem akarod érteni , akkor csak öntsön el tovább is.
2016. febr. 21. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem volt szándékos félreértés, nem tudhatom ki hogy gondolja/értelmezi amit mond :)

Köszönöm amúgy a választ.

2016. febr. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!