Szoba falszín kombinációk?
Melyik két színt párosítanátok az alábbiak közül másfél éves kislány és tízêves fiú szobájába? A fiamnak a kék tetszik a legjobban, de a curry és a masala is szóba jöhet nála. Mindenképp két színt szeretnék a szemközti falak lennének egyszínűek. A kislányom bútorai sötétbarna- sonoma, illetve bükk. Fiamé juhar illetve calvados.
Színek: [link]
Köszönöm előre is az ötleteket!
Köszönöm a segítséget! Szép színek, bár én nem mernék minta nélkül rendelni. Meg ugye úgy szeretném hogy más helységbe is használható lehessen. Mert ahogy számoltam max 3 liter festék kéne egy gyerek szobára....azért kérdeztem, hogy a mellékelt színek közül.
A hellén napsütés helyett a masala teát választanám, a derengő hajnal helyett a végtelen tengert.
De hogy színesebb legyen szeretnék két színt szobánként.
Na oké. Kicsit elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől 😀
Előbb legyen mit felkenni.... aztán majd látjuk a kiadósságát.
Ha a bútor eleve nem egyforma, én nem cifráznám tovább a két színű fallal is. Sok lenne és ízléstelen.
Válasszatk egy kompromisszumos megoldást, egyszínű fallal. Ez a kétféle bútor eleve üti egymást.
A fenti színek közül pedig egyik sem illik mindkettőhöz, sem egymáshoz.
Sajnos, ezekkel az erős színekkel, kétféle bútor egy szobában akkor is sok, ha az a szoba 25 nm, de gondolom, nagyon nincs annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!