Szoba falszín kombinációk?
Melyik két színt párosítanátok az alábbiak közül másfél éves kislány és tízêves fiú szobájába? A fiamnak a kék tetszik a legjobban, de a curry és a masala is szóba jöhet nála. Mindenképp két színt szeretnék a szemközti falak lennének egyszínűek. A kislányom bútorai sötétbarna- sonoma, illetve bükk. Fiamé juhar illetve calvados.
Színek: [link]
Köszönöm előre is az ötleteket!
*A kislányom bútorai sötétbarna- sonoma, illetve bükk. Fiamé juhar illetve calvados.
Tudnál ebből a bútorból mutatni valami mintát?, mert így első olvasásra, egyik sem gyerekszobába való, legalábbis az emlékeim alapján.
Nálunk a két kissebbnek:
53.oldal Kristályfolyam
Fehér bútorral nagyon szép, pedig vert a víz mikor csinálta a festő, és rettegtem, hogy elcsesztük, de tényleg nagyon nagyon jó lett, így a fehér bútorral
A legnagyobbnak: 54.oldal zamatos barack
Bükk, fehér, juhar színű bútorokkal nagyon ütős
Ez inkább nagyon lányos, nagyon meleg szín.
Szóval ezért nem igazán tudom elképzelni az általad írt bútorszíneket.
2+
Nappali meg szintén az 54-es oldal mézes halva
Ez kimondottan a világos, juhar, vajszínű bútorokkal nagyon jó.
51. oldal Hellén napsütés volna a bútorhoz való szerintem a kislányodnak, hogy tompítsad a bútor keménységét (mert ezt én tuti lecserélném a helyedbe amint módómban állna).
8+
A fiadnak meg a 27. oldal derengő hajnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!