Panel lakásba a falak festését vagy inkább tapétázását ajánlanád?
Üvegszövet(üvegszálas) tapéta :-) Nekem a fűrészporos már "elavult",nem divatos,viszont én is szerettem volna havan valami a falon,ráadásul melegebb érzetet ad számomra,és az egyenetlenségeket elfedi...Ezért választottuk az üvegszálas tapétát.Ez is sokszor átfesthető,viszont nem papír,nem megy tönkre,ha elázik ...Többféle mintásban is létezik.Nem panelban lakunk,de oda is ezt tenném,hátránya,hogy nem olcsó viszont sokkal tartósabb...
Ízlés kérdése, de saját tapasztalat alapján én inkább a festést választanám. Volt tapétázott lakásom, sok évet kibírt, de koszolódott, plusz később a macskám is elkezdte lehántani a falról.. Ezt pedig nehéz lepucolni vagy javítani.
Utána már csak a festést választottam és jól tettem, mert többször is beáztam, amit viszonylag könnyen ki tudtam javítani. Igaz, hogy a karcolódások, piszkolódások jobban meglátszanak, de egy szimpla után festéssel akár kis helyen is orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!