Fűtés télen villanykazán-"H" tarifa kombinációval?
Figyelt kérdés
Pár éve vettünk 1 kétszintes padlásszobás házat.A ház 85-ben épült.A nyílászárókat kicseréltük műanyagra.Eddig vegyes tüzelésű kazánnal fűtöttünk,gravitációs központi fűtés van kialakítva.Valami kényelmes opción törjük a fejünket,mert ki szeretnénk váltani a fa tüzelést.Tudom,hogy a klíma meg a hőszivattyú lenne a legjobb,viszont mindenképpen szeretném a központit továbbra is használni,mivel a radiátorok is nemrég lettek cserélve.A minap beszéltem 1 fűtésszerelővel,aki a villanykazánt ajánlotta,H tarifával.Azt mondta,hogy nem sok költség bekötni.Viszont mindenhol azt olvasom,hogy nagyon drága.Mit tegyünk?A gáz nincs bevezetve,fával nem akarok,és időm sincs vele foglalkozni,állandóan dolgozunk.2018. júl. 23. 14:17
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom!:)
Olvastam is ezt!
Nagyon sokat olvasgattam a témában,teljesen beleástam magam.
Figyelembe vettem minden szempontot,éppen ezért a gázkazán mellett döntöttem,és nem bántam meg.
Azért köszi a segítséget!Üdv.
2018. nov. 16. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!