Tudna-e valaki segíteni? Régi téglaház, ablak és erkélyajtó cseréjét hol lenne olcsóbb megrendelni? Vagy magam is kitudnám cserélni? Ablak 115-157. cm. Ajtó 70-235. cm.
Elmész néhány ablakos céghez, és kérsz árajánlatot, majd eldöntöd hogy melyik olcsóbb.
Hogy tudnánk segíteni ha még települést sem írtál?
Én a társasházi nyílászáróimat két éve az Aranyablaknál rendeltem meg.
Nincs beépítőjük,külsős partnereik vannak.
Hogy miért őket választottam? Mert ők voltak a negyedikek,akik kijöttek felmérni,és elmondták,hogy a régi gerébtokos ablak helyett,amit beraknak,ott bizony a műa ablak jellege miatt kisebb lesz az üvegfelület,a régi ablakot papírcsíkkal leragasztották,demonstrálva,hogy mekkora is lesz valójában.
Valamint képeket is mutattak,hogy hogy is fog kinézni,amikor kiveszik a gerébtokot,és berakják a műa.-t,mert bizony csúnya látvány! A többi társaság ezeket nem is említette.
Van olyan beépítő,aki csinálja kompletten,tehát helyreállítja a falakat,berakja a párkányt,és a könyöklőt,-és van aki csak az ablakot építi be,a helyreállítás a Te dolgod.
Arra készülj,hogy ha redőnyt akarsz,azt csak a helyreállítás után szokás felrakni
Érdemes ezekre rákérdezni.
Ügyelni kell,nagyon sok a sz@r lengyel ablak a piacon. Az Aranyablaké is az,de minőségi.
Ablak mellett fontos a benne lévő vasalat is,az legyen GU,vagy Roto...a Winkhaus felejtős.
Itt több száz oldalon olvasgathatsz,ezek profik...kérdezhetsz is tőlük.Én is itt gyüjtögettem anno az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!