Nemrég kicseréltük a nyílászárókat. Egyetlen probléma, hogy az erkélyajtónak csak belülről van kilincse. Ez nem értelmetlen?
Figyelt kérdés
Ezek után nem tudok úgy kimenni, hogy ne száguldjon be ezer szúnyog, lény, mert még a szúnyoghálót sem tudom magam után húzni. Férjem szerint ilyenek az erkélyajtók, de régi mégis "normális" volt. A Tietek milyen?2016. máj. 8. 13:29
1/10 anonim válasza:
Ez nem ajtó hiba,zárat lehet cserélni benne.(ill.kilincset)
2/10 anonim válasza:
Mi is most cseréltük, és nekünk van kilincs kívül is az erkélyajtón.
3/10 anonim válasza:
Van ilyen megoldás is, hogy a betörő ne tudjon az erkélyről bemenni.
4/10 anonim válasza:
Lehet rá tetetni azokkal, akik beszerelték az erkélyajtót, de szerintem a férjed is simán rá tudja tenni. Nálunk kérésre ingyen rátették a szerelők.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a betörős megoldás nem hülyeség, de akkor már kulcsos megoldás gondoltam, úgy is van a bejárati ajtón is ☺
2016. máj. 8. 20:44
6/10 TappancsMancs válasza:
Igen van a kívül-belül kilincses-kulcsos. Na ez nem tudom érthető volt e :D szóval minden van kint is és bent is. Bezárható kívülről és belülről is - akár. De kinti kilincs alap > huzat miatt.
7/10 TappancsMancs válasza:
Kell rá mer na mer. A kívöl is kulcsosat kertesben szokták. Nyugi én se ilyenben lakozom :D
8/10 anonim válasza:
Erkélyajtón nem szokott kulcs lenni. Nekünk van kilincs mindkét oldalról, ha vízszintesen áll, akkor mindkét oldalról nyitható, viszont belülről el lehet fordítani függőlegesre, és akkor kívülről nem lehet kinyitni.
9/10 A kérdező kommentje:
Ja értem. Most azért emeltem ki a kérdést, mert most meg a kocsibeállóval húzott fel, mert iszonyat gagyi lett. Fel lehet tuningolni valahogy?
2019. jún. 29. 18:13
10/10 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__9959275-ne..
Konkrétan ez a kérdés, de még nem tudom kiemelni.
2019. jún. 29. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!