Szerintetek mennyibe kerülhet a felújítás?
Nagyon hezitálunk, hogy megvegyünk-e egy lakást, mert nagyon sok mindent át kéne alakítani. Igazából nem is a felújítás költsége ami érdekelne, mert azt nagyjából be tudom saccolni, az anyagárakat meg tudom nézni, szóval egy nagyságrendi tippem van rá. Amiről viszont gőzöm sincs, hogy mennyibe kerülhet, ha:
- egy 3nm-es erkélyt ki kell "bontani" a beépített mivoltából. Sima egyrétegű ablakkal meg osb lappal be van az oldala takarva.
- szumma 28nm felület (2 szoba) + a folyosó le van burkolva olyan járólappal, ami ilyen baromi vastag, ránézésre több, mint 2 centi, de az is lehet, hogy alulról veri a 3-at. Ezzel bajban vagyok, mert nem is tudom, hogy ezeket hogyan lehet felszedni, máshogy van-e lerakva, ilyesmi.
- a nappaliban az egyik fal kompletten tükrös, bárpultos.
Ezeknek a hozzávetőleges bontási költsége érdekelne a munkadíjjal, sitt elszállítással, stb.
Persze csak úgy durván, tipp szerűen.
Köszi!
Amin el fogsz képedni,az a sitt elszállítása lesz .
Le fogsz hidalni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!