Tudnátok segíteni pár dologban? Egy 4 db-os kamerarendszerről lenne szó, amit felakarok szereltetni a házunkra.
Figyelt kérdés
Van olyan, akinek a házára kamera van felszerelve? Nem vagyok tisztában egy-két dologgal kapcsolatban a felszerelését illetően. Mivel ajándékba kaptuk, így őszintén szólva gőzöm sincs, hogyan lehet megoldani. Ha vezetéknélküli lenne, akkor biztosan sokkal könnyebb lenne az egész, mivel akkor gondolom csak felkéne rögzíteni a falra, aztán kész is, viszont ezekből kábelek lógnak ki, így ezeket kellene elvezetni nem tudom hogyan. A szomszédomnál is láttam felszerelve ugyanilyet, és ahogy elnéztem, azoknál se látszik egy darab vezeték sem, így ők is megoldották valahogy. Gondolom természetesen a falat kell átfurni, mivel valahogyan a vezetéknek muszáj bejutnia a házon belülre, hogy egybe lehessen kötni a 4db-ot és rácsatlakoztatni a TV-re. Mindenképp ehívom majd az egyik villanyszerelő ismerősünket, mert ő jobban ért hozzá. Bár gőzöm sincs mennyit fog elkérni ezért, mert gondolom nem 1 órás “műveletről” van szó, de azért kíváncsi vagyok, ti hogyan szereltétek/szereltettétek fel.2018. ápr. 10. 23:26
1/2 anonim válasza:
Nálunk a Multi Alarm szerelt be kamera rendszert. Több éve, így nem tudom, hogy mennyiért. A tető alatt mennek a vezetékek, de igen, 1 helyen ki van fúrva a ház fala is.
2/2 anonim válasza:
Annál kicsit bonyolultabb, egy kamerarendszer felszerelèse, mit amit írtál. Nèhány mondatban válaszolni nem is lehet. IP, vagy analóg stb. Viszont szívesen segítek, ha felhívsz a 06 20 3300332_es telefonszámon. Asztrió Bt. www.asztrio.hupont.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!