Kültéri bejárati ajtó esetében az acél vagy a műanyag a jobb választás?
"5: Nem lehet, hogy az volt a probléma, hogy házi barkács csapat rakta be az ajtót?..."
Én raktam be az ajtót. Köműves a szakmám és nem az volt az első ajtó.
Összesen 6db 40 cm hosszú 8-as átmérőjű fém dűbelt raktam a két oldalába aminek a lyuk furatába szélvédő ragasztót nyomtam elötte. Ezen kívűl még 2 csavarral és tiplivel le volt fogatva az aljzat betonhoz. Az ajtó körül pedig misung (cement meg homok) lett használva purhab helyett.
Tényleg rendesen meg lett csinálva.
Elötte már betörtek oda, de akkor az új hűtőt meg a többi tárgyat nem vitték el onnan. Másodszorra meg azért mentek vissza csak az új ajtótól nem tudtak bemenni érte. A tanya nagyon kihalt környéken van így ráértek szétvésni az ajtó körüli b30-as falat.
Mikor megláttam én is csak néztem ki a fejemből, hogy most most is van.
A képek már nem hiszem, hogy megvannak róla. De azért megpróbálom megkeresni, és ha megvan akkor feltöltöm ide.
11: Érdekes. Szívesen látnám. Védőrács is volt?
10: Vastaglazúrral lesz, elvileg semmit nem kell csinálni vele. Amit mondtál, az újrafestés, az fedőfestéknél van 5 évente? Hogy jön ki egy új ajtó ára újrafestéssel, nem értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!