Kisebb falfelületre PVC-t lehet tenni?
Sziasztok, vannak ezek az új számomra nagyon tetsző 3D PVC padlók. Szobafelújítás van tervben. Ami az elképzelés:
kettő ablak közötti falfelületre PVC padlót tenni. A tetején klíma lesz. Valami vízeséses, havas dologra gondoltam, de ez most lényegtelen.
Panelépület, külső fal, nincs szigetelve. A kérdésem, hogy a PVC-t közvetlenül lehet e a falra ragasztani, vagy valami bútorlapot fúrjak fel és arra a PVC-t? Arra gondolok, hogy a PVC alatt a fal nehogy penészedjen. Amúgy a lakás nem hajlamos penészedésre, de ugye a műanyag gondolom nagyon szigetel.
Őszintén szólva nem.
Mire gondolsz, szerinted nem "okés" a dolog? Láttál már ilyet és nem tetszett?
Arra gondolok, hogy az összes kép photoshop. Egyszer kértem egy "ezzel foglalkozó" embertől olyan képet, ami egy elkészült munkáról volt készítve, de nem tudott adni, mondván ő csak árulja... Amúgy műgyantás bevonatként van hirdetve nem pvc-ként. Tehát ha létezne is, akkor sem olyan, hogy csak felteszed a falra.
És amit még nem írtam, hogy elvileg 3d-s lenne. Ami viszont csak egy adott pontból és szemszögből nyújtja azt a hatást amit kell.
Én a helyedben nem dédelgetnék ilyen terveket ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!