Vége lesz ennek valaha is?
Október vége óta felújítanak alattunk. (10 emeletes panel) október vége! Dec kozepe volt kiírva sokáig nyilván nem tartották be. Hétvégén is fúrtak,nem rég még esteis, ma már Férjem ment le miután 7kor álltak neki este! Én nem tudom mit lehet 50nm es lakáson ennyit felújítani (ebben dolgozom, tehát tudom mennyu ido) két kisgerek van itthon (nagyon picik) nagyobbik már fél sír, ha meghallja a fúró hangját és kiborul....teljesen megértem,mert reggel erre kelni én is kiborulok..... kisebbik nem tud mit tenni, beszélni se tud, de higyjétek el nem jó érzés úgy lenni otthon,hovy alattunk szedik szét az acéltokokat és saját gondolataimat nem hallom. Játszóházba nem tudom minden egyes nap elvinni a gyerekeket mert nincs ennyi pénzem. Volt nagyobbik szomszédban altattam, szerencsére jóban vagyunk a szomszéddal. De az alattunk levo mist vette és tojik a házirendre,vasárnap akarta felfúrni a konyhát, Férjem mondta nem kéne ezt eroltetni....nyilvána atulaj sosincs itt csak "szakembereket küld" akiknek tudásét néhol megkérdojelezném.....ajtonál is yobb méret jott, 1 héten keresztül vésték a panelt....
Én értem,hogy türelem, de jobb helyeken egy házat felhúznak ennyi ido alatt(nyilván nem télen)....tehát elmenni se tudok sok helyre mert tél van.....tehát kérdés mi a fenét lehet tenni? Nem hiszem el,hogy lehet vki ilyen pofátlan,hogy megvesz egy lakást és tojik mindenki másra? (Bocs a sok írásért)
Még mindí a kezedben a lehetőség, hogy beszélj a tulajjal, és tisztába kerülj azzal mi is történik nála... De neked könyebb itt puffogni, meg a lakókkal hőbölögni mintsem utánna járj a dolgoknak.
Ha egy totális nagygenerál van a lakáson az eltarthat nem kevés ideig. Ablakcsere, horonymarás, újravrzetékelni a lakást, vízcsőcsere/áthelyezések, vakolás, gipszkartonozás, glettelés/festés, aljzat rendbetétel, burkolás, parkettázás, ajtóbeépítések, bútorbeépítések, szaniterek felrakása stb., hogy a főbb dolgokat említsem. És bizony mind zajjal jár és idővel. Pláne, ha a szakemberek nem tudnak azonnal ugrani. Nálunk a burkoló/villanyszerelő miatt kb. 2 hónapot csúszott az egész. Szal esélyes, hogy bőven időben vannak.
De mivel építész vagy nem csodálkozom, a számítógép mögül nem minden olyan kerek, ahogyan azt hiszitek...
Aki társasházba megy, annak ezt el kell fogadni, hogy ilyen is van. Tolerancia.
Nézz utánna mit jelent.
De neked könyebb fröcsögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!