Vizesedik a padló, rossz szigetelés végett, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom, a ház alapja a pince "teteje". Szóval rá lett húzva a ház, mindenféle vízszigetelés nélkül. Ez azt jelenti, hogy alulról a padló, a falak vizesednek, a fürdőszoba soha nem tud kiszáradni, folyton elcsúszunk a járólapon.... pénzt nem akarunk rá költeni, mivel csak albérlet, valami apróbb megoldás létezik rá?2017. nov. 28. 13:19
1/5 anonim válasza:
Nincs rá egyszerű megoldás .Ilyenhez komoly pénzek kellenek
2/5 anonim válasza:
Sürgősen keresnék egy másik albérletet, mert ez rendkívül egészségtelen!!!
Egy életre le lehet ilyentől amortizálódni.
3/5 A kérdező kommentje:
Keressük folyamatosan, de nagyon nehéz találni, főleg, hogy kertes ház kellene a kutyusom miatt....... Fejér megyében nem sok ilyet találtam eddig :(
2017. nov. 29. 03:48
4/5 anonim válasza:
Látom, hogy újra kiírtad, de nem tudom, hogy mégis milyen választ/megoldást vársz tőlünk ami nem kerül pénzbe, de néhány varázsigével megszünteti a teljes ház vizesedését?!
Esetleg ideiglenesen egy faltól-falig linóleum a fürdőszobában, akkor "csak" alatta fog rohadni egy darabig. De ez is pénzbe kerül.
Ez amúgy a tulajdonos problémája.
A ti problémátok az itteni egészségkárosodás. Megoldás az elköltözés!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki újra, csak kiemeletem a kérdést... bocsánat érte..... OK, hogy a főbérlő problémája, de őt nem érdekli. Ennyi pénzért meg sehol sem találunk kertes lakást.... sajnos. :(
2017. dec. 5. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!