Baj, hogy a kivitelezőre hallgattam és a samott téglás hőtárolós kályhámat felújítás részeként kidobatta és még örülhettem, hogy valaki ingyen elvitte?
Igen így van..., galéria van benne, ami 2 méteres a fele részében..tehát csökkenteni belmagasságot biztosan nem fogok...
De akkor melyik fűtési megoldást javasoljátok?? légyszi...
Amikor kidobtad nem gondoltál rá hogy mivel fogsz fűteni.
Vegyél egy hasonlót, mi mást tehetsz?
Pont ilyen volt, amit kidobatott a kivitelező azt mondva, hogy ez már horrort fogyaszt (albérlő lakott a lakásban, nem tudom mennyi volt a számlája) + totál feleslegesen melegít nappalra hőleadás címén mikor nincsenek otthon akkor a turisták úgysem.. [link]
+ azt mondta, hogy van a NOBO, amit más is javasolt már, ami olcsó: 20000 (közben nem is ennyibe kerül végül..) + jobb (??) mert termoszos és állítható, tehát nem megy csak ha akarják, hogy menjen (persze ha úgy hagyják akkor mindig menni fog a beállított hőig..) + konnektorba kell csak bedugni és kész..+ mindemiatt célirányosan és kevesebbet fog fogyasztani..+ lesz egy db hűt-fűtő klíma is, ami nyárra mindenképp kell, de télen akkor tud rásegíteni fűtésben..
Éjszakai áram még szerintem megvan biztosan, vezetékkel nem tudom mi van, azt sem tudom milyen vezetékbe volt bekötve.
Szerintetek tehát össz 32 m2-re ami össz 135 m3 melyik megoldás a legjobb? NOBO? stiebel elektron, daikin?, infrapanel? hőszivattyús klíma??? Köszi a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!