Melyik elektromos fűtés a legjobb/leggazdaságosabb egy kicsi 32m2-es 4,3 méter belmagasságú lakásba?
Tényleg spórolni lehet a hőpanelekkel annyit mint amit reklámoznak róla? És ez a megoldás a legtutibb valóban?
VAn egy 6 m2-es konyha, 4m2-es fürdő álmennyezettel elsz 2,5 méter a belmagassága, 15 m2-es szoba fele részben galériával,és egy 12 m2-es kicsi hálószoba téglalap alakúak a szobák..Miből hány wattos kell és miért jó ez vagy az..Ilyeneket találtam:
Hű ez a split klíma hol kapható? mi ez? tudnátok vm szakembert aki berakja? mi kell hozzá? mármint milyen szakember és helyilg hova kell/lehet feltenni? ablak alá mehet ez is esetleg mint a többi ahogy tervezve lett? Lesz beépítve klíma, de az a magasba lesz téve..
Egyébként nem lehet lehozni a belmagasságot, mert galéria is van az egyik szobában...
Nagyon hálásan köszönöm a választ meg ezt a split klímát.. Mióta a kivitelezőm kidobatta velem a samott téglás hőtárolós kályhámat, ami totál jól működött ingyen odaadva valakinek, mármint hogy de jó, hogy elvitték a 8 mázsát, azóta nem találom a megoldást fűtésre és mindjárt itt a tél a francba...
Előző vagyok: szigetelt, 56 m2-es kis házat kiválóan kifűti egy nagyméretű hőtárolós kályha. Mivel vezérelt árammal megy, nem is fogyaszt túl sokat, feltölti magát és működik. Ha ilyen dobtál ki, alaposan megszívtad.
Ezeket nézd meg:
Pont ilyen volt..és nem tudom, hogy most megszívtam-e tényleg.. és valaki a split klímát javasolta, de amikor írtam neki üzenetet kiderült hogy törölt felhasználó.. tehát nem tudom, hogy jó-e valóban a split klíma vagy sem..
Köszi és igen ezt a kulcsszót hogy hőszivattyús is hallottam, meg hogy nem mindig annyira jó viszont rohadt drága a beszerzési ára... akkor még mindig nem tudom mi lenne a legjobb..
(azt nem tudjátok véletlenül, hogy miért törölnek innen. vagy tiltanak le felhasználót??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!