Milyen típusú hengerrel lehet jól felvinni a mélyalapozót a falra?
Figyelt kérdés
Intaller mélyalapozót vettem, de ahogy felvinném a hengerrel a plafonra, a hengerből elkezd csöpögni a földre.2017. aug. 13. 19:56
1/6 anonim válasza:
Alapozásnál nem javasoljuk a hengerrel való felhordást, mert sem a tapadás, sem a takarás (fedőképesség nem) olyan tökéletes, mint az ecsettel való felhordásnál. A híg alapozó ecsettel felhordva jobban takar, mint a hengerelt sűrű festék.
2/6 anonim válasza:
én igazi kontár vagyok, sok türelemmel. A napoban úgy festettem mennyezetet(50 nm)hogy 100-as hengerrel hordtam fel az anyagot(héra beltéri)..ügyesen kell bemártani a hengert, és baromi finoman, kedvesen, barátságosan kell görgetni. nekem fennmaradt a festék.
hogy milyen típus? hát nem szivacs, hanem ilyen fehér színű piros csíkok vannak benne...kicsit olyan teddis, de nem hosszúszőrű.
a maszek festékboltban (ha szerencséd van) nagyon jó tanácsot kapsz. 150-nél nagyobbat ne vegyél, és hosszú-nyelest sem, inkább létrázz a rövidnyelűvel.
szerintem.
3/6 anonim válasza:
Kedves 2.!
Mem jól olvastad,így a válaszod sem helytálló!
Nem festékről,hanem mélyalapozóról volt szó!
Valóban nem "teddyzzük" a mélyalapozókat!
4/6 anonim válasza:
Kedves másaodik kérlek ne tanácsolj baromságokat olyan dologról amihez nem értessz. Köszi :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor veszek egy korongecsetet.
2017. aug. 14. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!