Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tisztasági festés ára?

Tisztasági festés ára?

Figyelt kérdés
Tisztasági festést szeretnék csináltatni, fehér színnel egy rétegben 60 négyzetméteren. Találtam egy úri embert az interneten aki vállal ilyet 350ft/nm áron ebben az anyagköltség is benne van a weblap szerint. Pénteken itt járt az úr és közölte, hogy 200 ezer ft. Esküszöm én azóta sem értem ezt hogyan számolta ki. Van valakinek ötlete? Esetleg valaki csináltatott ilyet mostanság? Vagy egy festő aki ezt olvassa? Nekem picit abszurd ez az ár főleg, hogy az alapján amit a weblapon olvastam teljesen nem ilyen árra gondoltam.

2017. aug. 13. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Általános gyakorlat, hogy az alapterületet szorozzák

3-mal. Ekkor jön ki egy közeli érték, amekkora az

adott szoba festendő felülete. Ezt helységenként.

Arról nem is beszélve, hogy ha a tisztasági festés nem

elegendő egy rétegben, hanem több réteget kell felvinni,

az már más árfekvés.

350ft/nm ár az nagyon alacsony, nem? Nekem bőven 1000

forint felett kezdtek beszélni + anyag..

2017. aug. 14. 02:52
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

Ha egy tisztasági festést sem tudsz magad megcsinálni, akkor fizess!

Amúgy fillérekből megoldható lenne.

2017. aug. 15. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát egyedülálló nő létemre 2 kutyával nem tudok Isten bocsássa meg :)
2017. aug. 16. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

"Hát egyedülálló nő létemre 2 kutyával"

A nagy "egyenjogúság", meg "egyenlő fizetés" élharcosai rögtön visszavonulót fújnak, ha csinálni is kellene valamit.

Rögtön szegény, kis gyámolításra szoruló nő lesz mindegyikből egycsapásra, ha valaki azt meri feltételezni, hogy egy nő is meg tudja fogni az ecsetet, vagy a teddy hengert.

Csak megjegyzem, hogy pl. a barátnőm teljesen egyedül tapétázta ki a lakását, nő létére.

Az is igaz, hogy ő nem a "2 kutyával" akart kifesteni...

2017. aug. 17. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!