Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vályogház elejéről lehulott a...

Vályogház elejéről lehulott a vakolat?

Figyelt kérdés
Na szóval egy 30 nm2 területen leszakadt 1 hete a vakolat+kőpor . Jövő héten kifugázom behálózom. Utána kőműves ismerősöm bevakolja. Azt szeretném kérdezni , mi éri meg jobban? Sima vakolás rá kőpor, vagy van ilyen durva szemcséjű nemesvakolat. Azt mondták kicsit drágább de jobb. Bármilyen tanács tipp jöhet.

2017. júl. 4. 07:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
58%

"61%- os nem tudom mit erőlködik itt"

Nem erőlködik senki! Max te hajtod az "igazadat"!

De ez csak a te eseted! Nem ez az általános!

Örülj neki, hogy (még) nem jelentkezett, örülünk mi is!

"Mivel pára nincs mitől is lenne"

Miért ne lenne? Mindenhol keletkezik a házban, egyes helyiségekben több másikban kevesebb! Funkciótól, használattól függően. Ne beszélj hülyeséget, ha nem értesz hozzá!

2017. júl. 5. 20:46
 32/34 A kérdező kommentje:
27 es. köszi. Ittis levan írva amit a kőmőves mondott hogy mészhabarccsal kell vakolni. Nem értem a másik kettő akkor mit akart cementes, illetve nemes vakolattal..
2017. júl. 5. 20:50
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
ma 20:46 Én saját magam csináltam vájogházam alá utólag alapot és vízszigetelést. Valamit azért csak értek hozzá. Ha száraz a fal tök mindegy mivel vskolod kérdező
2017. júl. 5. 21:12
 34/34 anonim ***** válasza:

Na jó! Ért hozzá, mert már "csinálta"!

Ne már!

Hajthatod a saját véleményed (nem igazad, mert nincs igazad). Leírtuk már egy páran, párszor, hogy mi az elveés mi minden lehet a probléma forrása, ha nem érted a te bajod!

T.Kérdező annak hiszel akinek akarsz és úgy csinálod ahogy neked tetszik.

Azt hiszem a parttalan vitát én befejeztem.

2017. júl. 5. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!