Vályogház elejéről lehulott a vakolat?
Figyelt kérdés
Na szóval egy 30 nm2 területen leszakadt 1 hete a vakolat+kőpor . Jövő héten kifugázom behálózom. Utána kőműves ismerősöm bevakolja. Azt szeretném kérdezni , mi éri meg jobban? Sima vakolás rá kőpor, vagy van ilyen durva szemcséjű nemesvakolat. Azt mondták kicsit drágább de jobb. Bármilyen tanács tipp jöhet.2017. júl. 4. 07:45
31/34 anonim válasza:
"61%- os nem tudom mit erőlködik itt"
Nem erőlködik senki! Max te hajtod az "igazadat"!
De ez csak a te eseted! Nem ez az általános!
Örülj neki, hogy (még) nem jelentkezett, örülünk mi is!
"Mivel pára nincs mitől is lenne"
Miért ne lenne? Mindenhol keletkezik a házban, egyes helyiségekben több másikban kevesebb! Funkciótól, használattól függően. Ne beszélj hülyeséget, ha nem értesz hozzá!
32/34 A kérdező kommentje:
27 es. köszi. Ittis levan írva amit a kőmőves mondott hogy mészhabarccsal kell vakolni. Nem értem a másik kettő akkor mit akart cementes, illetve nemes vakolattal..
2017. júl. 5. 20:50
33/34 anonim válasza:
ma 20:46 Én saját magam csináltam vájogházam alá utólag alapot és vízszigetelést. Valamit azért csak értek hozzá. Ha száraz a fal tök mindegy mivel vskolod kérdező
34/34 anonim válasza:
Na jó! Ért hozzá, mert már "csinálta"!
Ne már!
Hajthatod a saját véleményed (nem igazad, mert nincs igazad). Leírtuk már egy páran, párszor, hogy mi az elveés mi minden lehet a probléma forrása, ha nem érted a te bajod!
T.Kérdező annak hiszel akinek akarsz és úgy csinálod ahogy neked tetszik.
Azt hiszem a parttalan vitát én befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!